Seksi baka Ceca proslavila rođenje unuka uz vatromet i pesmu (foto)

Napokon je došao i taj dugoočekivani dan koji su članovi porodica Ražnatović i Rodić čekali “kao ozeblo sunce”.

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put dobila titulu koju će nositi sa ponosom celog života, a to je – baba!

Već su juče slike i video zapisi preplavili portale i društvene mreže širom Balkana, kako se uz zvuke trubača ponosni tata Veljko, tetka Anastasija i baka Ceca vesele ispred bolnice, dok Bogdana sve to sluša iz privatnog apartmana držeći u naručju bebu.

Rođenje Željka, kako je mališan dobio ime po dedi, slavljeno je prvo ispred bolnice, zatim u kući Ražnatovića u toku popodnevnih sati. Međutim, u večernjim satima Ceca i novopečeni tata Veljko goste su dočekivali na velikom slavlju u svojoj kući u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Slavlju je prisustvovao veliki broj prijatelja obe porodice, kao i Cecine kolege sa estrade, tako su se među zvanicama našli Željko Joksimović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Maja Berović i mnogi druge javne ličnosti.

Ceca je za ovu priliku obukla belo odelo u kome je izgledala sjajno – i niko ne bi rekao da je izgledala kao novopečena baka, dok je Anastasija zasenila sve svojom odevnom kombinacijom.

Slavlje je krunisano vatrometom koji je šarao nebo nad Beogradom u znak rođenja malog Željka.

\

Ceca se kasnije presvukla, te se u farmericama i beloj majci i sama latila mikrofona i zabavljala prisutne goste, kao što je to uradila i Aleksandra Prijović.

Portal SVET Plus priključuje se mnogobrojnim čestitkama Veljku i Bogdani, kao i njihovim porodicama.

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Foto: Instagram i ATA IMAGES

Leave A Reply