Smehotresno! Glumac Sergej Trifunović na istorijskom mestu objasnio važnost socijane distance (foto)

Za ovih sedam meseci koliko dugo već traje pandemija izazvana virusom SarsCov2, apsolutno svima na zemaljskoj kugli, na različitim jezicima ali sa istim značenjem, pojam „socijana distanca“ ušla je u svakodnevnicu.

Glumac Sergej Trifunović nalazi se trenutno u Turskoj, gde je prilikom obilaska istorijskog lokaliteta Efes, došao na genijalnu ideju koja je nasmejala sve njegove pratioce na društvenim mrežama.

Elem, Sergej je nakon gotovo celodnevnog obilaska ovog značajnog antičkog nalazišta na teritoriji Male Azije gde se nalazi i hram Artemisa, a čitav lokalitet Efesa proglašen je za jedno od sedam svetskih čuda, dobio inspiraciju da se našali fotografišući se na kamenim pločama koje su nekad pripadale prostorijama kupatila, tačnije javnih toaleta.

Za potrebe fotografisanja, glumac je spustio i šorc, ali to ni približno ne bi bilo tako smešno da pored Sergeja ne sedi devojka zadubljena u čitanje knjige. Trifunović je čitavu akciju objasnio tekstom koji prati objaveljenu fotografiju: „… i u javnim toaletima, mnogo pre korone, distanca između korisnika istog, bila je više nego poželjna“ – izazvavši salve smeha i rekacije svojih pratioca…

 

View this post on Instagram

 

…i u javnim toaletima, mnogo pre korone, distanca izmedju korisnika istog, bila je više nego poželjna.

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick) on

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instragram / Screenshot

Leave A Reply