SVET Plus: Pogledajte kako je bilo na koncertu Cece i Lukasa u Švajcarskoj (foto + video)

Velika prašina u zemlji čokolade, sireva i satova se podigla oko nastupa dve velike zvezde kakve su Svetlana Ceca Ražnatovic i Aca Lukas.

Naime, mnogi su se pitali da li će do koncerta uopšte doći imajući u vidu zakone koji se razlikuju od zemlje do zemlje i menjaju u skoro dnevnom taktu u zavisnosti od toga kakva je tog trenutka situacija sa pandemijom COVID-19.

Međutim, na radost publike u Švajcarskoj, Ceca i Aca su stigli u ovu alpsku državu raspoloženi za nastup, reklo bi se da su se i sami uželeli druženja sa publikom.

Dobro raspoloženje počelo je već u avionu, a sudeći po videu koji je Ceca okačila na društvene mreže, izgledalo je kao da su dvoje pevača jedini koji su tog dana poleteli sa beogradskog aerodroma u pravcu Ciriha.

U subotu veče, 5. septembra klub „Viscose“ u mestašcu Emen (Emmen) nedaleko od Lucerna (Luzern), poštujući sve mere propisane od strane švajcarske Vlade, nije bio u mogućnosti da primi sve one Cecine i Lukasove fanove koji su želeli da ih vide i čuju uživo.

Da se zakona pridržava, pokazala je i sama Ceca koja je put od bekstejdža do bine prešla noseći na licu zaštitnu masku sa logotipom kluba.

Pomenuta noć ostaće upamćena po mnogo čemu, počev od sjajne atmosfere, preko raspoložene publike, pa sve do maske koju je Ceca ponela na licu.

A kako je bilo na koncertu, pogledajte u videima koji su objavljeni na jednom Cecinom fan-pejdžu.

Tekst: Ekipa SVET Plusa

Foto: Viscose Club

Video: @cecagoddess

Leave A Reply