Svet Plus vam donosi: Čestitke poznatih za Božić (foto)

Nakon slavlja po gregorijanskom u decembru, najradosniji hrišćanski praznik Božić proslavljen je proteklih dana i po julijanskom kalendaru.

Pravoslavni vernici širom sveta obeležili su ovaj veliki praznik po svojim običajima i po sopstvenoj volji i tradiciji.

Portal Svet Plus je prikupio brojne čestitke javnih ličnosti na jednom mestu, tako da na ovaj način možete da vidite spontane čestitke sa fotografijama načinjenim u sopstvenim domovima kao što su Dragana Mirković sa badnjakom ispred kamina svog doma nadomak Beča, Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas kako uživaju u društvu unuka, Jelena Karleuša kako lomi česnicu sa ćerkama Atinom i Nikom, a Radiša Trajković Đani kako nazdravlja sa sinovima pokraj praseta.

ž


Naš proslavljeni teniser Novak Đoković Badnje veče proslavio je sa porodicom paleći badnjak u kaminu, nekadašnja teniserka Ana Ivanović Božić je čestitala sa česnicom u rukama i suprugom, poznatim nemačkim fudbalerpm Sebastijanom Švajnštajgerom, za odlazak na ponoćku u crkvu Sv. Marka u Beogradu odlučio se glumsc Miloš Biković, dok je pevač Darko Lazić na Badnje jutro po badnjak lično išao u šumu.

 

 

Božić su sa profesionalnim fotošut-fotkama objavile Milica Todorović i Katarina Živković pozirajući u narodnoj nošnji, Teodora Džahverović sa dečkom, devojke iz grupe “Huricane” pozirajući sa poklonom, isto kao i Milica Pavlović, slede Maja Berović, Ana Nikolić , Nikola Rokvić i Kija Kockar, dok Edita Aradinović čestitku šalje sa skijanja, a Stanija Dobrojević iznenadjujuće pristojno i primereno prazniku pozirajući pored badnjaka.

ž ž

Za svedenu verziju čestitke sa ikonama ili Božićnim motivom odlučili su se Lepa Brena, Andrija Milošević, Novak Đoković, Milan Stanković, Andreana Čekić, Boban Rajović, Seka Aleksić, Sanja Maletić i Gastozz.

 

Posebno slatke čestitke objavili su Sergej Ćetković sa dečijim horom u crkvi i Mia Borisavljević sa fotkom ćerkice pored jelke.

Tako su poznat čestitali Božić ove godine, a ekipa portala Svet Plus želi vam srećne praznike – ostanite uz nas i u Novoj godini.

Tekst: Ekipa Svet Plusa
Foto: Screenshot

Leave A Reply