U sred Nikolijine rizične trudnoće isplivali bračni problemi sa Reljom

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za najstabilnije ljubavne veze u javnosti, ali su sada prvi put otkrili da nije sve “med i mleko” kao što se čini na prvi mah.

Estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović su se upoznali na snimanju spota za zajedničku pesmu, a hemija se pojavila momentalno, od prvog susreta.

Ljubav muzičkog para od samog početka bila je pod lupom, a njihova želja da se sakriju još više je zaintrigirala javnost. Svoj odnos su gradili i negovali kroz upoznavanje i razne prepreke koje su uspešno savladavali, rekla je ranije atraktivna pevačica.

– Relja je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto, magija – priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

Ćerka Rea koju su dobili pre 5 godina upotpunila je porodičnu sreću, ali i novo saznanje da će doći do proširenja porodice, jer je Nikolija opet trudna.

Pevačica se osvrnula na situaciju da nije lako kad imate dva muzičara u kući.

– Uopšte ne znam kako bi funkcionisala naša veza da ja radim od devet do pet, ili do osam, kako obično biva, ili da on nije tu vikendima – rekla nam je Nikolija jednom prilikom i dodala:

– Ima tu, naravno, i poteškoća, kao kada se nedeljom vratimo umorni sa puta. Umesto da ga dočeka neka žena da ga raspakuje i spremi mu večeru, tu smo oboje nervozni, sa koferima i u fazonu smo “dalje od mene”.

Pevačica trenutno čeka drugu bebu, a mediji su preneli da zbog rizične trudnoće retko izlazi iz stana i da miruje, a da su baka Vesna i Relja preuzeli na sebe sve obaveze oko domaćinstva i male Ree.

Izvor: Story.rs
Foto: Instagram

Leave A Reply