Uskoro i spot: Premijera nove pesma benda Miligram

62141_miligram_af

Bend Miligram premijerno će večeras u emisiji “Bravo show” na TV Pink izvesti najnoviju pesmu “Bulevari/Grad koji prepoznaje ljubav”

Pesma “Bulevari/Grad koji prepoznaje ljubav” je priča o momku koji veruje u ljubav, ali ne veruje dovoljno sebi i siguran je da će mu grad koji prepoznaje ljubav pomoći.

Spot za ovu pesmu, koji će fanovi uskoro videti, režirao je Aleksandar Kerekeš Keki (Visual Infinity) dok je scenografiju radio Nikola Matijević .

U spotu su korišćene specijalne maske i efekti koji su se do sada upotrebljavali samo u filmskoj industriji i delimično će otkriti atmosferu koju će publika uživo doživeti na koncertu u Kombank Areni, 29. Novembra.

Singl će biti objavljen na Miligramovoj Pop Mix komplilaciji hitova sa poslednja tri albuma, koju izdaje u saradnji sa magazinom “Story” 7. novembra!

Bend Miligram je ovih dana aktivno nastupa u regionu. Nedavno su održali sjajan koncertu u jednom od najpopularnijih i najvećih klubova u Zagrebu a zatim i u Beču, pred više od 3000 ljudi. Narednog vikenda nastupiće u Areni u Zenici.

Balkansko muzičko čudo, kako nazivaju grupu “Miligram”, će na koncertu u Kombank Areni 29. novembra, pružiti publici jedan nesvakidašnji muzički događaj uz nikada do sada viđen produkcijski koncept kod domaćih izvođača.

Potpuno nov doživljaj obećava i saradnja Aleksandra Milića Milija i momaka iz benda “Miligram” sa profesorom Velimirom Abramovićem i fizičarom Goranom Marijanovićem , na osmišljavanju idejnog koncepta koncerta.

Izvor: Puls
Foto: Promo

Leave A Reply