Vrelo, vrelije – Jelena Karleuša (foto + video)

Jedna od najkontraverznijih pevačica na našim prostorima koja polarizuje javnost na one koji je vole i na one koji je baš ne vole. Ukusi su različiti, a Jelena Karleuša svojim britkim jezikom i senzacionalnim stajlinzima uvek iznova oduševljava i šokira. Elem, „mala od skandala“ nastupila je proteklog petka u Beču i tom prilikom u klubu „Village“ sve ostavila bez teksta kad se pojavila na bini.

Naime, JK je za nastup u glavnom gradu Austrije odabrala – skoro pa ništa. Međutim, ono što je za mnoge izgledalo kao „obuci ništa i izađi na binu“, bio je do detalja osmišljen scenski kostim i sastojao se od čizama, mrežastih čarapa, silikonskog kajša i ogrlice, duksa i onog što je privuklo svu pažnju prisutnih – providnih gaćica sa aplikacijama dolara, uklopljenih uz dezen čizama.

Bilo kako bilo, JK je postigla što je htela, sve oči prepunog kluba bile su uperene ka bini, devojke su đuskale i pevale, a prisutni muškarci samo su bili „odsutni“ i gledali…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 10.05.2018.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply