Želite da iznenadite vama dragu osobu – “CCL Vienna – Stretschlimousinen” ima sjajne ponude za vas (foto + video)

Pošto nam je „nova normalnost“ donela zatvaranje ugostiteljskih objekata u Austriji, a sa njome je došlo i ograničeje broja ljudi koji mogu da se nađu na jednom mestu (kući ili stanu), nije lako iznenaditi svoju voljenu osobu, drugaricu ili člana porodice nečim originalnim, pogotovo u vreme pandemije gde nam zakoni nalažu sijaset mera kojih treba da se pridržavamo u borbi protiv virusa SARS-Cov2.

Ukoliko se bliži za vas neki bitan datum ili jednostavno želite da sebi blisku osobu iznenadite nečim jedinstvenim firma “CCL Vienna – Stretschlimousinen” napravila je sjajne ponude.
Želje klijenata su različite, a da bi vaše ideje postale stvarnost tu je vlasnik firme Kristijan Savevski koji će svojom fleksibilnošću, profesionalizmom i dugogodišnjim iskustvom vašu zamisao da sprovede do detalja kako ste vi zamislili.

Možda vas iznajmljivanje limuzine privuče jer ste oduvek želeli da se provozate “Cadilac” limuzinom dugom devet metara ili jer je ideja upravo tako retro ili pak jer pruža mogućnost zabave u periodu kad su sve ostale mogućnosti jednostavno nemoguće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @svetplus_eu


Vaše je da pozovete i proverite kakve sve mogućnosti nudi “CCL Vienna – Stretschlimousinen”.

Kako je to izgledalo kada je pevač Dejan Matić angažovao firmu “CCL Vienna – Stretschlimousinen” pogledajte na linku:

https://svet-scandal.rs/svetplus/ekskluzivno-za-svet-plus-najslada-cestitka-za-bozic-dejan-matic-sa-porodicom-na-badnje-vece-foto-video/

Više informacija na:

Web: www.ccl.at
Facebook: CCL Stretschlimousine Vienna
Instagram: ccl_stretschlimousine_Vienna
Tel:+43 660 8433877
E-Mail: [email protected]

Tekst i foto: Ekipa portala SVET Plus

Leave A Reply