Željko Joksimović kakvog do sada niste čuli – koncert 26. oktobra u Beču! (foto + video)

Već dve decenije Željko Joksimović spada u red najpopularnijih pop muzičara na našim prostorima, njegova popularnost je odavno prerasla granice Balkana, te je Željlko isto tako popularan i u Dijaspori.

Međutim, po prvi put Dijapora će imati priliku da vidi i čuje Joksimovića u sasvim drugom ruhu. Naime, reč je o projektu „Dva sveta“ koji je Željko realizovao još 2016. godine, i sa kojim je održao spektakularne koncerte u Skoplju, Nišu, Beogradu i u Zagrebu.

Elem, Željko Joksimović je sa Big bendom izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih pesama koje će izvesti pred publikom i na koncertu u Beču 26. oktobra.

Na spisku obrađenih pesama su, između ostalih i “Ja sam težak kao konj” (Električni orgazam), “Jesen u mom sokaku” i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), “Suada” (Plavi orkestar), “Dva sveta” (Toma Zdravković), “Neko te ima noćas” (Van Gogh), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono naše što nekad bejaše”, “Michelle”…

Kako projekat Željka Joksimovića pod nazivom „Dva sveta“ zvuči – Svet Plus vam predstavlja:

Inače, Željko Joksimović će nastupiti u gradskoj dvorani „Wiener Stadthalle“ u subotu 26. oktobra, broj karata je ograničen zbog isključivo sedećih mesta, te vam je naš savet da svoje ulaznice nabavite na vreme.

Uskoro više informacija…

Tekst: Ekipa Svet Plus

Leave A Reply