svet

June 11, 2015 18:21

By

Svetski džet set na Jadranu: Evo koje sve zvezde imaju kuću na hrvatskoj obali

F1 Grand Prix of Australia

Brojne holivudske zvezde su obezbedile nekretninu na jadranskoj obali, a sada im se pridružila i Slavica Eklston koja je kupila kuću nadomak Dubrovnika.

Tik uz more u mestu Zaton nadomak Dubrovnika, odsada će se u letnim mesecima odmarati i Slavica Eklston. Bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika Formule 1, kupila je kamenu vilu, a vest da slavna Hrvatica dolazi u dubrovačko susedstvo nije začudila nikoga jer Slavica i njene ćerke Tamara i Petra svako leto dolaze na jug Hrvatske, piše Dnevnik.hr.

AARP The Magazine's 14th Annual Movies For Grownups Awards Gala - Arrivals

O nekretninama u Dubrovniku raspitivao se i britanski glumac Džeremi Ajrons kog su najviše interesovali stanovi na Stradunu.

mats humels getty

Takođe, nemački fudbaler Mats Humels izgradio je vile u mestu Posedarje pored Zadra. Fudbaler je navodno za gradnju šest vila koje su raspoređene na zemljištu od 1700 kvadratnih metara dao više od 2 miliona evra.
Premiere Of Marvel's "Thor: The Dark World" - Arrivals

Lepotama hrvatske obale nije odoleo ni glumac Entoni Hopkins koji je svoju oazu mira pronašao u blizini Grožnjana u Istri. Staru vilu od 400 kvadrata oskarovac je kupio od jednog nemačkog preduzetnika i za nju izdvojio više od milion evra.

15th Annual AFI Awards - Arrivals

A u Istri bi se mogao uskoro odmarati i najslavniji holivudski par, Anđelina Džoli i Bred Pit, jer prema rečima njihovog prijatelja glumca Radeta Šerbedžije, Anđa i Bred navodno planiraju da kupe vilu u u mestu Barbariga blizu Pule.

IZVOR: dnevnik.hr/alo.rs

FOTO: guliver/getty