Svet

24 децембра, 2021 18:00

Svi detalji venčanja Darka i Barbare! Evo kako je reagovala njegova majka!

Darko Lazić i Barbara Bobak venčali su se u Americi! Oni su već neko vreme na turneji, a posetu Las Vegasu, osim za nastup, iskoristili su i da postanu muž i žena.

Svi detalji venčanja Darka i Barbare!

Njih dvoje baš uživaju u vezi, a odlični su i kao poslovni tandem. Zgrću velike pare na nastupima, a onda uživaju po gradu, izlaze, troše… U Vegasu su pevali jedno veče i ostali još jedan dan da se malo provedu.

DArko LAzic,BArbara Bobak

Kada su im prijatelji objasnili da u gradu postoje kapelice, gde svako može da se venča na spektakularan način, oduševili su se. Svako može da izabere ko će biti matičar, a najtraženiji su dvojnici Elvisa Prislija i Merilin Monro. Skoro svaki hotel nudi svoju temu, od gladijatora, preko zombija, junaka Zvezdanih staza, ma šta ti padne na pamet. Te ceremonije koštaju od 150 pa do 1.000 dolara, zavisi koliko je raskošno. Kod njih su u 200 dolara bili uključeni Merilin i Elvis, pa su u šali rekli da im je to generalna proba pred pravo venčanje i svadbu u Srbiji – priča izvor Sveta i dodaje da se majka Branka šokirala kad su joj javili, jer je mislila da je to pravi brak i da su to uradili mimo porodice i prijatelja, ali su joj sve objasnili.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ