dečko Katarine Radivojević 
Svet

10 Oktobra, 2022 09:00

Povezivali su je sa Vidojem i Kojićem, a sad ima novog: Katarina je zbog njega ostavila sve prethodne, svi ga znate (foto)

Svi gore od želje da saznaju ko je dečko Katarine Radivojević 

Glumica Katarina Radivojević oduvek intrigira javnost, a u žižu interesovanja dospela je i pre nekoliko meseci, nakon smrti supruga Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića. Naime, tada se oglasio Viktor Ristović poznatiji po nadimku Miša Grof i otkrio nepoznate detalje u odnosu hrvatske voditeljke, naše glumice i njegovog sina.

Pročitajte: Glumu ostavlja po strani – Evo čime će se Katarina Radivojević baviti u Americi

vidojeva ljubavnica

instagram printscreen

– Nikolina i Katarina Radivojević su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dve godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje drugarice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. Joj, bože, pa što nije ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice… Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma vaspitana – ispričao je tada Miša Grof za Kurir.

Pročitajte: Katarina Radivojević pustila stomak

Iako o svojoj intimi ne govori često, ona je ovu vezu potvrdila:

– Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina – rekla je Katarina za „Hello“, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju „Viktorija“, prenosi „Story!“

Da emotivni život Katarine Radivojević nije baš najsjajniji govori i činjenica da je i romansa sa Igorem Kojićem neslavno završena zbog, kako se spekulisalo još jedne poznate Hrvatice. U pitanju je Severina zbog koje je Kebin sin navodno ostavio „lepu Zone“, dok sa biznismenom Vukom Miškovićem rastala se tiho, zbog daljine koja je predstavljala nepremostivu prepreku.

Pročitajte: Katarina Radivojević, Nina Seničar i Marija Vicković vam postavljaju pitanje

Foto: ATA images

Glumica koja se pre desetak godina preselila u Ameriku, mnogo kasnije priznala je ljubavnu romansu sa američkom superzvezdom portorikanskih korena Benisijem del Torom. Iako se još 2011. moglo čuti po pozorišnim kuloarima i na filmskim setovima kako je srpska lepotica u strasnoj vezi sa glumcem iza kojeg je pedesetak uloga u velikim kinematografskim ostvarenjima, kao što su “Traffic”, “Snatch”, “21 Grams” ili “Sin City”, Katarina nije govorila o njihovom odnosu, a priče su oostale na nivou glasina sve do pre nekoliko godina kada je za „Gloriju“ potvrdila da je Benisio razlog zbog kojeg je napustila Srbiju, međutim vezu je okončala kada je shvatila da ne može da ostvari svoj san o stvaranju normalne i zdrave porodice.

Pročitajte: Uspela u Holivudu – Katarina Radivojević snima sa ovom svetskom facom (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benicio Del Toro (@benicio_del_toro1)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images