Svet

28 Avgusta, 2020 22:30

SVI JE NAPUSTILI! Niko neće da sarađuje sa Anom Nikolić!

Ana Nikolić nedavno je najavila nove pesme, iako je od albuma koji je izdala prošlo tek pola godine. Pevačica je uveliko krenula sa radom na novim pesmama, većinu je snimila a sada se bacila na spotove.

Ponovo menja saradnike!

Nakon povratka na scenu angažovala je tim potpuno novih saradnika nego prethodnih godina, ali to nije dugo potrajalo, ubrzo je angažovala nove, ali i oni su se razbežali.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Ana je teška za saradnju, zahtevana je, ako nešto zamisli to mora odmah da se ostvari. Kada nešto radi ulazi unajsitnije detalje i ako nije perfektno, kao da nije ni uradila. Ko Anu upozna i skapira kakav je lik taj neće imati problem, ali nije je lako shvatiti. Ona je dobar čovek, prijatelj i za razliku od ostalih pevača sa njom nikada nećete imati problem kada je novac u pitanju, ona ne ostaje dužna, poštena je ali ima svoje lutkice. Dešava se da ne sred snimanja spota ona krene da urla na sve, a to neće svako da trpi samo onaj koji je zna i koji je kapira. Opet je izmenila neke ljude u svom timu, ali to je normalno treba vremena dok ne pronađeš one prave na koje možeš sto posto da se osloniš – kaže izvor blizak pevačici.

Anu nije omelo to što su je saradnici napustili po drugi put, brzo im je našla zamene i krenula u nove radne pobede.

„Hodam tako nešto i razmišljam, tek stižu hitovi, jedva čekam” napisala je Ana na Instagram profilu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET