Dijana Đoković o unucima
šokantno

October 15, 2022 17:30

By

Tajna Dijane Đoković unela razdor u porodicu: Kako će Novak ovo podneti?

Tajna Dijane Đoković zapanjiće sve

Uz supruga Srđana, najveća je podrška Novaku od prvog dana kada je počeo da se bavi tenisom. Uvek tiha, nenametljiva, Dijana Đoković sa suzama radosnicama u očima isprati svaki meč svog prvenca. Iako neretko govore o njihovom životu, i svim nedaćama kroz koje su prolazili kako bi ostvarili sve Novakove snove, mnoge stvari iz porodice Đoković ostaju u njihova četiri zida.

Pročitajte: Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu! Ovo će joj ozbiljno zameriti!

Drugo ime Dijane Đoković

Foto: Ata images

Tajna Dijane Đoković otkrivena je tokom gostovanja u kultnoj emisiji “Balkanskom ulicom”. Srđan Đoković otkrio je veliku misteriju njegove supruge. Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Pročitajte: Dijana Đoković otkrila detalje iz svoje mladosti – U početku ga nisam volela

Drugo ime Dijane Đoković

Foto: Ata images

Ipak, iako smatra da je to ime lepo, ona je istakla da ne želi da je iko tako zove u javnosti te da u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana. Ovo je zapanjilo gledaoce pomenute emisije i Novakove fanove, a opet većina se složila da i drugo ime Dijane Đoković je prelepo i da se baš slaže uz njen karakter.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić