svet

3 Jula, 2015 11:01

Tajna ljubav: Vesna Zmijanac se „pali“ na Sašu Popovića?

vesna_zmijanac_sasa_popovic_hello

Saša Popović je skoro 20 godina u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, koja je do sada bezbroj puta isticala da nije ljubomorna supruga. Da njen suprug ima potpunu slobodu, uverili smo se i pre neki dan, kada smo zatekli Vesnu Zmijanac, koja direktoru „Granda“ sedi u krilu.

Naime, pevačica je došla na snimanje emisije, a kako je morala da sačeka svoj red, prošetala je do bekstejdža, gde je sedeo Popović. Oni su se do sada bezbroj puta šalili, pa ga je jednom čak Zmijančeva poljubila i u usta. Tako se ovog puta pozdravila sa Sašom, sela mu u krilo, a onda su nekoliko minuta i proćaskali.

Direktor „Granda“ još jednom je dokazao da je neodoljiv za ženski rod. Inače, mnogi muškarci zavide Popoviću, a imaju i na čemu, jer je on svakodnevno okružen atraktivnim pevačicama.
Podsećanja radi, supruga medijskog maga rekla je nedavno da ona i Saša o svemu pričaju.
„Nisam nikada bila ljubomorna, na koleginice pogotovo. Iskreno, kada ga nijedna ne bi pogledala, onda bih se zabrinula. Sale je dobar sa svima, pevači i pevačice ga vole i ja nemam ništa protiv kada se šale međusobno“, bila je iskrena Jovanovićeva.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: alo.rs

FOTO: hello