Tajna savršenog izgleda Aleksandre Jeftanović
Svet

July 22, 2022 17:00

By

Kako da ovog leta u bikiniju izgledate privlačno? Tajna savršenog tela Aleksandre Jeftanović

Tajna savršenog izgleda Aleksandre Jeftanović krije se u jednostavnom triku

Nakon što je ponovo počela da se bavi javnim poslom na TV K1 Aleksandra Jeftanović promenila je navike. Mada već izgleda savršeno mama dvoje mališana u svoju svakodnevnu rutinu uvrstila je zdravu ishranu po savetu nutricioniste, dok je uporedo sa tim krenula i da trenira. Naporan trening Aleksandre Jeftanović urodio je plodom te voditeljka, koja je i inače mogla da se pohvali vitkom linijom, sada još ponosnije nosi kupaće kostime.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović za Svet – Propali brak nije mi uništio veru u ljubav

Koliko joj je vežbanje pomoglo u tome da danas može da paradira mišićavim telom, koliko je doprinelo njenom zdravlju i energičnosti nedavno je pričala baš u okviru emisije koju vodi “Kec na jedanaest”. Kroz smeh je napomenula da treniranje prezire iz dna duše, ali da je uvidevši rezultate prosto pristala da svakodnevno odlazi u teretanu. Takođe je otkila da nije od onih koji se posle mesec, dva naviknu na treniranje, već da bezvoljno vežba, ali da se na kraju samog procesa oseća odlično i nema sumnju da je to dobro za nju, piše “STORY!”

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović sa mužem otputovala na prvi vikend bez dece – Evo koji romantični gest joj je suprug priredio (FOTO)

Trening Aleksandre Jeftanović voditeljka, svim damama koje što pre žele da dođu do vitkog i izvajanog tela, preporučuje, a ističe da je ona sama dokaz da je uz malo truda sve moguće pa čak i da se pred leto dobije telo bez masnih naslaga i celulita.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot