Star

September 19, 2021 19:00

By

Tajni PLAN Karića! U dogovoru sa Jovanom hoće da SMUVA Anđelu!

Stefan Karić ušao je u Zadrugu i tom prilikom izjavio da je siguran da će ga Jovana čekati napolju deset meseci. Međutim, kako Star saznaje, misica i on imaju tajni plan, a to je da se Karić približi Anđeli Đuričić i sa njom stupi u otvoreni flert, nakon čega bi uveli u rijaliti i Jovanu.

Tajni plan Karića i misice!

Kako je samo Stefan imao poziv da uđe u Zadrugu, on i Jovana su smislili plan kako da i nju uvedu i da njih dvoje budu zajedno u rijalitiju. Pažljivo su pratili ko sve ulazi od devojaka, čak su sa Mensurom išli i na snimanje profila i pregled, pa su šacovali malu Anđelu za koju kažu mnogi da jako podseća na Jovanu. Oni su smislili plan da se Stefan kroz mesec dana približi Anđeli i pokrene neku priču sa njom, kako bi produkcija uvela i misicu. Jovana se malo plaši tog dogovora, jer se boji da se Stefanu ne svidi stvarno Anđela, ali je on ubedio da ga zanima samo ona. Da bi bila sigurna u njegovu ljubav, Karić je pred ulazak istetovirao početno slovo njenog imena – priča izvor blizak Kariću za Star i dodaje:

Anđela i ne sanja šta je čeka, Stefan je počeo da joj se približava, ali još uvek ne pravi priču, verovatno smatra da je prebrzo i da će ga provaliti da igra igru. Sada je u fazi kada priča o Jovani, ali će vrlo brzo on u akciju. Jovana jedva čeka da se priča pokrene, kako bi ušla u rijaliti i bila sa Stefanom. U stratu samom su znali da ne mogu da se odvoje na deset meseci – kaže izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Inače, Jovana živi u Karićevoj vili, jer takav dogovor imaju njih dvoje, što je Stefan i potvrdio u razgovoru sa Janjušem.

Jovana je kod mene kući, ide kod svojih, ali sam joj rekao da bude kod mene. Mi od kada smo izašli iz rijalitija živimo zajedno, nismo se razdvajali, stvari su joj kod mene, što bi sad išla kod svojih, moji je vole, slažu se, bolje da je tamo – rekao je Stefan.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK