Star

13 Septembra, 2020 17:00

TAJNO POMIRENJE! Miki zbog Suzane ostavio devojku i ćerku Dunju!

Miki Đuričić postao je otac devojčice Dunje! Njegova devojka Angelina porodila se carskim rezom u Novom Sadu i na svet donela zdravu devojčicu tešku čak 4 i po kilograma! Miki ne krije da je srećan jer se ostvario kao otac, ali sa majkom deteta ne želi da bude zvanično, i to kako saznaje STAR zbog Suzane Perović s kojom je opet u vezi!

„Išao je u porodilište da vidi ćerku, ali neće da se ženi zbog Suzane!“

„Miki je srećan što je postao tata, međutim, pre nekoliko meseci on i Angelina su stavili tačku na ljubavnu vezu. Ona je saznala da se on pomirio sa Suzanom i da se viđaju i rekla mu je da se odluči sa kojom će biti, a on je odabrao Suzanu. Trudna devojka je sve vreme bila u svojoj kući u Krčedinu, odatle je i otišla na porođaj u Novi Sad i sa Mikijem ne planira da se miri. Kako sam čuo, prihvatila je da Miki prizna ćerku, on je bio i do porodilišta da vidi bebu, preko stakla pošto ne može da uđe u bolnicu, ali njih dvoje nemaju nikakav odnos. Angelina je kivna na njega i taj kontakt koji imaju je jako štur! Ona će sa bebom da živi kod svojih u Krčedinu. Iako je Miki pričao kako mu je ona devojka i da su se našli, na kraju se opredelio za Suzanu što je šokiralo kako njegovu doskorašnju devojku, tako i njegove prijatelje, priča za STAR izvor iz Kupinova i dodaje:

„On je sad u Zadruzi, ne znam ni kako će viđati dete, znam da je deo honorara namenio da ide na račun majke njegovog deteta. Od pomirenja nema ništa, jer on i Suzana se vole, znam da je nekoliko dana čak bila kod njega u Kupinovu, pakovala ga je za rijaliti!”

Đuričić je pre samo nekoliko meseci pričao o tome da ima devojku koja čeka njegovo dete i da se vole, a sada je totalno promenio ploču!

„To nije istina, da sam ostavio trudnu ženu, to nema veze s vezom. Drugarica i ja smo napravili dete, želeli smo da se ostvarimo kao roditelji. Sa Suzanom se jesam pomirio, ali kao prijatelj! Neopisiv je osećaj imati dete, sa majkom deteta sam razmenio poruke, dobro su i ona i Dunja, a što se našeg odnosa tiče, mi zajedno nikad nismo bili, mi smo prijatelji!”, nervozno je rekao Miki!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ