Svet

November 28, 2020 21:00

By

Taki je se ODRIČE! “Maja ostaje BEZ STANA, nek’ ŽIVI KOD JANJUŠA!”

Nakon pomirenja Maje i Janjuša, među mnogima koji su šokirani ovakvim ishodom, najviše je pobesneo Majin otac Radomir Marinković Taki.

Pogazila obećanje dato ocu

Maja je ocu dala časnu reč da sa Janjušem neće ništa imati, to je bio njegov uslov da uopšte pusti ćerku u rijaliti.
Taki je očajan, mnogo se razočarao, ne može da veruje šta mu je Maja priredila. Sramota ga je, obrukala ga je opet. Celoj porodici je obećala da sa tim čovekom koji je tukao, iskoristio, uništio, ništa neće imati, a sad mu se uvlači u krevet. Ako tako nastavi ubiće oca, on više ne može ni da gleda rijaliti, ima da je se odrekne. Sve joj je u životu pružio, gledao je kao princezu, malo vode na dlanu, a ona sebi uništava život s onim hoštaplerom, tuga, priča za SVET izvor blizak Majinom ocu i dodaje da nije svesna šta će se desiti kada izađe iz Zadruge.

“Tek kada izađe iz rijalitija videće šta je izgubila, Taki će joj sve oduzeti što joj je pružio, neće imati ni gde da živi, nek živi kod Janjuša kad se već toliko vole, on nema ni gde da je odvede. Sad preko nje opet pokušava da napravi neku rijaliti priču, a ona glupa, zaslepljena, misli to je neka ljubav. Celu porodicu je sarmota njenog ponašanja, biće joj žao zbog svega, Taki je jednom prešao preko svega, više neće”, kaže izvor za SVET.