Radomir Marinković Taki
Star

July 2, 2021 15:00

By

Taki razotkrio Maju i tvrdi da je skovala PAKLENI PLAN za Janjuša!

Razvezao jezik!

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se povodom aktuelnih dešavanja u Beloj kući, a ovog puta je sve ostavio u čudu onim što je rekao. Taki je ubeđen da Maja ”blefira” određene scene u rijalitiju, te da zapravo samo igra svoju igru i da je sve deo njene predstave.

IGRA IGRU SA JANJUŠEM, ON JOJ NIŠTA NE ZNAČI

Maja Marinković, Radomir Marinković Taki

To je sve Majina igra. Ona prvenstveno voli sebe, pa onda ostale. Poznajem svoju ćerku i znam da ona ni zbog koga ne bi naudila sebi ni na koji način. Ona samo pokušava da zaplaši Janjuša nekim svojim postupcima i da gleda kako onako trapav i smešan juri za njom. Da ne voli sebe i da sebi nije na prvom mestu ne bi ona tolike operacije radila da bude lepa… Sve je to Majina igra, Majin šou. Janjuš je za nju samo igra, a to mi je potvrdio jedan zadrugar koji je izašao skoro. Rekao mi je da se Maja sve vreme igra, to je sve Majina šala. Otkrio mi je i da se Maja samo sprda sa Janjušem. Iskreno, laknulo mi je kad sam ti čuo – rekao je zadrugarkin otac za portal “Pink.rs” i dodao da se slaže sa ćerkom da Janjuš želi da je diskvalifikuje iz rijalitija.

Pročitajte: Janjuš iskoristio Maju Marinković! Zbog kockarskih dugova, njen stan dao u zalog!

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

SVE JE TO MAJIN ŠOU

Maja je Janjušu velika konkurencija za pobedu, on bi nju rado diskvalifikovao da može. On igra na tu kartu, a nije svestan da se Maja sve vreme zafrkava tamo s njim – rekao je Marinković.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM