TAKI
Svet

11 Avgusta, 2021 17:00

Taki šokirao: „Može S*KS pred kamerama, ali ne pred Majom!”

Taki šokirao javnost – ipak ulazi u rijaliti?!

Otac Maje Marinković, Taki, protekle tri sezone stekao je ogromnu popularnost zdušno bodreći svoju ćerku, a sada će sve to da naplati i to čak 4.000 evra nedeljno!

Taki šokirao priznanjem!

Produkcija je Takija zvala i ranije, ali je on odbijao jer mu je bilo bitno da Maju podržava spolja. Bio je tu za sve, počevši od slanja garderobe, kozmetike, organizovanja slava, rođendana, pa i da je odbrani kada je neko napadne ili osudi. Sada je pričao sa Majom i ona nema ništa protiv da joj tata uđe u rijaliti. Ona se još nećka, ali ako tata pristane, sigurno će i ona. Taki joj treba da ne pravi ekscese – priča za Svet Marinkovićev prijatelj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Taki kaže da nije isključeno da od septembra postane stanar imanja u Šimanovcima i objašnjava:

Jedan od mojih uslova je da povedem psa i da mi se napravi golubarnik. To je pod obavezno. O parama i honoraru mi je glupo da pričam. Ja imam dovoljno love u životu, tako da honorar sigurno ne sme da bude mali. Zaljubljive sam prirode i za tih 10 meseci ne isključujem mogućnost da nađem devojku, a ako bi došlo do s*ksa, to nikako ne bi smelo da se desi pred Majom. Sigurno bi me neki osuđivali, ali kako smo nastali svi? Od vazduha ili su morali da se dese intimni odnosi – zaključio je Taki za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ