Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću
Star

30 Marta, 2021 15:00

Tamara Đurić OSTAVILA oca svog deteta! Ovo ih je RASTAVILO!

Starleta Tamara Đurić raskinula je emotivnu vezu sa Nikolom, sa kojim je pre nekoliko meseci dobila ćerku koja nosi njeno ime.

Sve joj se skupilo!

Iako se činilo da je starleta konačno pronašla svoju sreću pored Nikole, par je, na iznenađenje svih, stavio tačku na vezu, a Tamara je u emisiji ”Premijera” otkrila šta je bio okidač za ovakvu odluku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

To se odlagalo. Uvek sam ga hvalila, i sad ne mogu da kažem ništa ružno o njemu. Nije on ništa puno pogrešio, ali sve se skupljalo, pa zajednički život… Nemamo ista interesovanja, nešto je smetalo njemu, nešto meni. On je jako druželjubiv, voli da izlazi, ja sam se malo povukla. Ja sam godinama napolju i i meni je sve to već dosadilo, a njemu nije. Tu smo se malo hoškali – ispričala je Tamara i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Nisam žena koju bilo ko može da maltretira. Nikad nismo imali tih problema, Nikola je dobar momak. Ja više nisam s njim, i odmah hoću da se to zna. Muškarci misle da kad se žena porodi i postane majke, da je i njima majka. On je tu malo pogrešio, pošto ja nisam njemu majka i ne želim da budem. Neka on ide kod svoje majke, ja kod svoje i dobro je –  zaključila je u pomenutoj emisiji.

FOTO: RAJKO RISTIĆ