Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću
Svet

16 Jula, 2022 13:00

Tamara Đurić gnusno izvređala Laću zbog Đanija: On drugima želi smrt

Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću

Milan Laća Radulović šokirao je izjavom da Slađi i Đaniju Trajkoviću treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje i golotinju, jer mu je zasmetala njihva fotografija sa mora. Tamara Đurić, odmah je stala u odbranu para čiji je dugogodišnji prijatelj i žestoko odbrusila sinu Marine Tucaković: 

Pročitajte: Porodična tajna tera na suze. Laća otkrio šta se dogodilo na današnji dan – Danas bi Marina i Futa

tamara đurić operacija

Foto: Rajko Ristić

– Neko bez kredibiliteta ne može tako da priča o zvezdi, narodskom čoveku koji se ponaša normalno. Đani ima porodicu, ime, karijeru, hitove i o njemu ne može da govori jedan heroinski zavisnik. Da ne pričam o njegovoj istoriji. Pre nego što mu je majka umrla bio je nepoznato lice, a sada proziva narod i tako nenormalan govori da čovek ne treba da diše. On običnom svetu, koji se šali na svoj račun i pokušava da nasmeje sebe i druge, želi smrt. Hoće da iskoreni običan narod. On hoće da samo on i narkomanski zavisnici žive srećno i veselo do kraja života sa svojim kompleksima. Eutanazija i hemijska kastracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa – rekla je Đurićeva bez dlake na jeziku.

Pročitajte: Ona mi je kao profi igračica – Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput

Da li se ovaj rat među njima nastaviti, ostaje samo da vidimo budući da se Laća na Tamarine izjave još uvek nije oglasio…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić