Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću
Svet

16 Jula, 2022 13:00

Tamara Đurić gnusno izvređala Laću zbog Đanija: On drugima želi smrt

Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću

Milan Laća Radulović šokirao je izjavom da Slađi i Đaniju Trajkoviću treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje i golotinju, jer mu je zasmetala njihva fotografija sa mora. Tamara Đurić, odmah je stala u odbranu para čiji je dugogodišnji prijatelj i žestoko odbrusila sinu Marine Tucaković: 

Pročitajte: Porodična tajna tera na suze. Laća otkrio šta se dogodilo na današnji dan – Danas bi Marina i Futa

tamara đurić operacija

Foto: Rajko Ristić

– Neko bez kredibiliteta ne može tako da priča o zvezdi, narodskom čoveku koji se ponaša normalno. Đani ima porodicu, ime, karijeru, hitove i o njemu ne može da govori jedan heroinski zavisnik. Da ne pričam o njegovoj istoriji. Pre nego što mu je majka umrla bio je nepoznato lice, a sada proziva narod i tako nenormalan govori da čovek ne treba da diše. On običnom svetu, koji se šali na svoj račun i pokušava da nasmeje sebe i druge, želi smrt. Hoće da iskoreni običan narod. On hoće da samo on i narkomanski zavisnici žive srećno i veselo do kraja života sa svojim kompleksima. Eutanazija i hemijska kastracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa – rekla je Đurićeva bez dlake na jeziku.

Pročitajte: Ona mi je kao profi igračica – Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput

Da li se ovaj rat među njima nastaviti, ostaje samo da vidimo budući da se Laća na Tamarine izjave još uvek nije oglasio…

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić