Svet

18 Jula, 2020 17:00

Tanja doživela NERVNI SLOM! Reagovala HITNA POMOĆ! „DECA više i NE PITAJU za nju!“

Tanja Savić sve teže podnosi razdvojenost od sinova Maksima i Đorđa koji su sa njenim mužem u Australiji. Kako avioni i dalje ne lete u zemlju kengura, pevačica ne zna kada će moći da vidi i zagrli decu, a to sve teže podnosi! Živci su joj načisto popustili, a nedavno je imala i nervni slom! Kako kažu izvori za STAR, završila je u Hitnoj pomoći!

PORODICA ZABRINUTA ZA PEVAČICU!

„Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan“, priča za STAR izvor i dodaje:

„Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota!”, priča Tanjina komšinica iz sela Radinac za tabloid STAR.
„To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomerim nastupe”, izjavila je za STAR pevačica!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR