Star

8 Novembra, 2020 17:00

Tanja otkriva: „Dušan je išao kod PSIHIJATRA! Ima dijagnozu – POREMEĆAJ ličnosti”

Tanja Savić punih sedam meseci vodi borbu sa još uvek zakonitim mužem Dušanom koji joj ne da da vidi decu. Iako je svih ovih godina ćutala i trpela njegovo maltretiranje, pevačica je prvi put odlučila da javno progovori o psihičkom problemu koji Dušana muči, a koji mu je utvrđen na psihijatriji u Beogradu.

Plaši se da Dušan ne naudi deci!

Dušan je veoma agresivan, doživela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontolisao me je, maltretirao i vređao. Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, decom, situacijama. Pravio me je ludom. Znam da ima dijagnozu. Čovek zaista ima dijagnozu. Kada sam ga naterala da ode kod psihijatra tamo su mu utvrdili da ima poremećaj ličnosti. Jako je strašno da takav čovek ostaje sam sa decom – ispričala je za STAR  Tanja kroz suze, a njena bliska prijateljica objašnjava kako je pevačica shvatila da joj je muž bolestan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

On se godinama čudno ponašao, što je Tanji ulivalo neki strah. Nije znala šta da radi, pa se konsultovala sa lekarima i molila ga da ode kod psihijatra. On prvo nije hteo ni da čuje, ma haos joj je napravio. Ali da bi joj dokazao da je sa njim sve u redu i da nije lud, pristao je da ode na razgovor, ali je odmah dobio dijagnozu poremećaj ličnosti, što znači da je hronično neprilagođen uslovima svakodnevnog života. Od tada je Tanja u još gorem paklu. Dobio je lekove koje nije hteo da pije, pa je postao još agresivniji! Da sve bude gore, propio se i počeo da koristi nedozvoljene supstance. Nije hteo da se leči. Zato se Tanja sada i boji za decu, jer ih huška protiv nje, svašta ih nagovara i okreće protiv rođene majke. Plaši se da deci nešto ne uradi u svojim izlivima besa, jer mu se stanje kako mi je rekla pogoršava. Razgovarala je sa psihijatrom, pokazala njegovu dijagnozu i saznala da se njegovo stanje pogoršava jer ne uzima terapiju – objasnila nam je Tanjina prijateljica.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR