tanja savić uskrs
Star

7 Novembra, 2021 15:00

Tanja pokušava da ZATAŠKA AFERU sa političarem, plaši se Dušanove OSVETE!

Od kada je isplivala navodna ljubavna afera između Tanje Savić i bosanskog političara Draška Stanivukovića, pevačica se povukla. Navodno, njen još uvek zakonit muž Dušan preti da će joj ponovo uzeti decu jer ne brine o njima zbog novog švalera, pa se Tanja primirila. Kako Star saznaje, nigde više ne izlazi osim što redovno odlazi u crkvu na liturgiju.

Tanja pokušava da zataška aferu!

Nije joj lako, njen svaki korak se prati, čak se i za njenog brata od strica koji je vozi pričalo da joj je dečko. Smeta joj sve ovo što se priča, a i plaši se Dušana iako je daleko u Australiji. Zna Tanja da sa njim nikada nije načisto i da svakog trenutka može da se pojavi i da joj napravi veliki problem. Zato je odlučila da vreme provodi sa sinovima Maksimom i Đorđem, ne odvaja se od njih. Čak se i raspitala u koju crkvu ili manastir bi mogla da ode sa decom da se svi pomole za zdravlje i sreću i svi su joj preporučili manastir Tumane – objašnjava izvor blizak pevačici za Star i nastvalja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja je sa decom skoro ceo jedan dan prošle nedelje provela u manastiru jer je želela da prisustvuje molitvi za koju je čula da ima čudnu moć na ovom mestu. Dok su se drugi molili za ozdravljenje, Tanja se pomolila za svoje probleme kojih ima na pretek u poslednje vreme. Ljudi koji su je sreli tog dana kažu da je bila prilično uzdržana, ali i da se krila ispod maske, čak je nosila i maramu na glavi. Bila je i uplašena i stalno je gledala okolo kao da traži nekog ili gleda da li je neko prati. Bila je sa sinovima, sestrom i bratom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA