Svet

7 Avgusta, 2020 22:00

Tanja Savić će ZAVRŠITI U LUDNICI! Porodica zabrinuta!

Tanja Savić trudi se da ne pokazuje koliko joj je zaista loše zbog svega što se dešava u poslednjih nekoliko meseci.

TANJU NE MOŽE NIŠTA DA PODIGNE!

Prvo joj je muž odveo decu u Australiju, gde ona ne može da ode jer nema letova do daljeg, a zatim su joj zbog korone svi nastupi otkazani i pitanje je kada će opet početi da radi, jer kako kaže,
„Porodica mnogo brine za Tanju, svi su uz nju i trude se da samo njoj bude dobro i da joj nekako olakšaju, ali ništa ne uspevaju“, započinje izvor priču za STAR i dodaje:

„Žena je u depresiji, pa se svi plaše da na kraju ne završi u nekoj bolnici. Tanja nikda bez dece nije bila nikad tako dugo i mnogo pati, a oni se boje da ona najmanje još godinu dana sinove neće videti i zagrliti. To će je dotući jer joj je sve lošije kako vreme prolazi. Drugo, bar da radi, pa da joj posao skreće misli, ali sada zbog ove korone pitanje je uopšte kada će početi da peva i nastupa i to je dodatno stresira. Kod njenih je kući, plače po ceo dan, onda joj bude dan, dva dobro i opet je uhvati ta depresija, mnogo je smršala i baš se plaše za njeno zdravlje!”, priča  za STAR komšinica i dodaje:

„Ni sa kim se ne druži po selu, povukla se, ma teško joj je mnogo. Kažu da po ceo dan priča o deci i samo čeka kada će da je zovu na video poziv. Zbog razlike u vremnu, ona noću ni ne spava nego čeka da ih vidi. Ne pitaju više kada će da dođe i onda njoj još teže. Ma duša me boli za tu devojku! Kad bi leteo avion pa da ode kod svoje dece!”, završava komšinica za STAR!

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR