Svet

25 Jula, 2020 11:00

Tanja Savić GODINAMA pravi PREKRŠAJ! Još je niko nije KAZNIO!

Tanja Savić već godinama vozi kola iako nema vozačku dozvolu! Pevačica se uredno vozika po Beogradu, ali i kada je u Radincima, skokne do Smedereva u nabavku.

TANJA SAVIĆ SE UREDNO VOZIKA BEZ DOZVOLE!

“Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sedne i sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi ni zaustavila jer je znaju, a verovatno im nije ni na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač”, čudi se Tanjina komšinica za SVET, kojoj mnogo više od toga što Savićka nema vozačku smeta kad vidi na televiziji, u nekim emisijama, da vozi decu.

“Koliko sam uspela da vidim, izveštila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne sme ni sebe da vozi, a kamoli decu”, kaže Tanjina komšinica za SVET i dodaje:

„Znate kako kažu, uvek stradaš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovde u kraju rekli da ona dozvolu nema“, zaključuje komšinica za SVET, ali sa Tanjom i sa njenom rođenom sestrom Biljom nismo uspeli da stupimo u kontakt.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET I PRINTSCREEN