Tanja Savić i njeni sinovi svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 11:45

By

Tanja priznala istinu: Pričalo se da im je zamenio oca, ali odnos Mukija i njenih sinova je ipak drugačiji

Tanja Savić i njeni sinovi veoma su bliski, pevačica otkrila kako su prihvatili njenog dečka

Pevačica Tanja Savić pre tri godine se razvela od Dušana Jovančevića sa kojim ima dvojicu sinova, a u njenu borbu za starateljstvo nad Maksimom i Đorđem bila je upućena čitava Srbija.

Tanja Savić i njeni sinovi svet novine svet portal

ata images

Tanja Savić i njeni sinovi pre tri godine se vratili u Srbiju, od tada se ne razdvajaju

Naime, poznate pevačica je prošla kroz velike probleme kada je njen tadašnji suprug za vreme pandemije koronavirusa odveo njihove sinove u Australiju, bez njenog znanja. Nakon duge borbe, uspela je da ih vrati nazad u Srbiju, a na svom Instagram profilu je podelila fotografiju svojih naslednica, uz emotivne reči:

“Moje dve radosti, moja dva života, moje dve duše, moja dva sunca, moje sve. Tačno pre tri godine, na današnji dan vratili smo se iz Australije! Želim sa svima vama da podelim koliko sam ponosna kao majka”, napisala je Tanja.

Tanja je pronašla svoju sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića. Spajali su je sa mnogima, ali je ljubav sa Mukijem jedina bila vredna pomena. Vezu je otkrila putem Instagrama zajedničkim fotkama, a novom je ponovo posvedočila da je ljubav među njima iskrena.

Tanja Savić i njeni sinovi svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija”, rekla je pevačica.

Pročitajte Tanja Savić se zbog 11 godina mlađeg dečka potpunu transformisala – Sad izgleda kao devojčica (foto)

“Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu”, rekla je pevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Tanja Savić i njeni sinovi svet novine svet portal

Rajko Ristić

Nedavno je Tanja u jednom intervjuu otkrila i kakav je odnos njenih sinova sa Mukijem:

“Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov “stepi”, njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista”, rekla je tada Tanja.

“Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila. Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić