Novi dečko Tanje Savić
KONAČNO SREĆNA!

June 2, 2022 13:00

By

Posle agonije sa bivšim mužem mislila da je nemoguće: Ideja o velikoj ljubavi je ostvarena, Tanja je konačno srećna

Tanja Savić ispunjena i srećna spremna za velike poduhvate 

Tanja Savić posle turbulentnog odnosa sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem i spekulacija da je u ljubavi sa političarom Draškom Stanivukovićem, otkrila da bi želela da konačno pronađe srodnu dušu. Ideja o ljubavi za ceo život, objasnila je ona, nije joj se ugasila i posle svih problema sa bivšim.

Pročitajte: Jesmo li sad bliže istini: Tanja Savić objavila slike s tajnog venčanja pa progovorila o Drašku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Po prirodi sam nežna osoba, nisam razmišljala o tome da li bih se udala. Na papiru sigurno ne bih, ali bih volela da nađem srodnu dušu. Ljudsko sam biće i to je prirodna stvar, maštam o tome i dalje. Nisu mi se snovi ugasili po tom pitanju – rekla je Tanja, pa je u tom pravcu nastavila da priča. Otkrila je da li bar ima simpatiju.

– Nisam zaljubljena i nemam simpatiju. To je nekada davno bilo, dok sam još bila klinka. Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima. Ko se jednom opeče na toplo, taj u hladno duva. Tri puta merim i dva puta sečem, oprezna sam. Ima vremena za sve, pa i za ljubav – tvrdi pevačica.

Pročitajte: Udala se Tanja Savić: Zablistala u raskošnoj venčanici, pogledajte prvu fotografiju iz Draškovog rodnog mesta (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja Savić ispunjena – Veliku ljubav pružaju joj deca koja su joj prioritet

S obzirom na to da sada uživa sa sinovima koje je uspela da vrati iz Australije, nakon što ih je otac bez njenog znanja odveo, prioritet joj je porodičan život, najpre deca.

– Sada su mi prioritet deca i neke druge stvari. Moj posao je takođe tu, ispunjena sam i srećna. Mislim da bi me ljubav samo poremetila u tom emotivnom smislu. Funkcionišem dobro za sada i niko mi nije potreban – ističe Tanja, a zatim progovorila o nedavnoj udaji, navodeći javnost da se udala za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Svi me zezaju za Draška Stanivukovića, želela sam da se našalim i da tagujem Banjaluku, jer mi je to bilo smešno i simpatično. Ta ideja mi se dopala, ne volim da mi je dosadno u životu, i volim da se dešava nešto oko mene. Venčanicu sam obukla za snimanje spota pesme – poručila je Savićeva.

Pročitajte: Tanja Savić pretrnula od straha: Nakon Dušanovih pretnji unajmila obezbeđenje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Ona je nedavno i priznala da nije više u kontaktu sa Draškom.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Rajko Ristić / Instagram