Svet

31 Avgusta, 2020 23:00

Tanja Savić: „Moram da NAĐEM PARE i odem dok nije kasno!“

Tanja Savić sve teže ponosi razdvojenost od sinova koji su već mesecima u Australiji, a otkako joj je postalo jasno da Dušan želi da je izbriše iz njihovih života, ona je u panici.

Kako prenosi SVET, u Srbiji je pokrenula sve zakonske mere, ali pošto rešenje nije ni na vidiku, rešila je da ode u Australiju da se bori za Maksima i Đorđa. Ali, za to nema pare.

Roditelj očajni: „Ćerko, Dušan će te ubiti ako te vidi u Australiji!“

„Tanja je pri kraju sa živcima jer od aprila čeka da se se nešto desi, a sve je gore. Pričala je sa svojima i odlučila da ode u Gold Kost i proba da se izbori za decu. Roditelji je ubeđuju da to ne radi jer pitanje je šta će tamo zateći, a i plaše se za njenu bezbednost. Vide da je on na sve spreman, pa misle da može da joj naudi, tamo neće imati ko da joj pomogne i zaštiti je“, priča za SVET Tanjina komšinica i dodaje:

„Znate kako kažu, mrak te pojede za čas. Dok to stigne do policije, dok ona odreaguje, tamo si već hrana za ribe, a Dušan je pokazao da ne preza ni od čega. On je nju ostavio bez žutog dinara, pa će morati da pozajmljuje pare za put.  Tražio je da pare od nastupa uplaćuju na njegov račun, a ona se nije bunila, jer su bili muž i žena tako da sad od tih para koje je štedela da kupi neki stan u Beogradu, nema ništa!”, priča komšinica za SVET i nastavlja:

instagram photo tanja_savic_private

„Neka joj je bog u pomoći za sve što sledi. Ona se sve nada da će početi da peva, pa kad skupi pare da ide, ali ne može da čeka, vidi da su deca svaki dan sve dalji od nje i da su pod ogromnim uticajem oca. On je Tanju skroz isključio iz njihovog odrastanja i života, sad ne može ni da ih čuje.“, rekla je komšinica iz Radinca, a Tanja potvrđuje da želi u Australiju.

instagram photo tanja_savic_private

„Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, u zakon. Ne kažu džabe da je pravda spora, a videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i trenutno jedino rešenje vidim u tome da odem u Australiju i borim se za decu. Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Na žalost, mislim da u ovoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga ću da pozajmim pare, nije to mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti. Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi sa njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve, kaže Tanja za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/ SVET

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN