Svet

August 20, 2021 11:00

By

Tara OPTUŽILA ŠA da joj je pretio NOŽEM i objavila fotke IZGREBANOG Aleksića!

Tara Simov iznela je sav prljav veš iz veze sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša. Te je Tara optužila Ša da je razvaljivao vrata dok je u ruci imao nož. Sada se nakon toga oglasio i Aleksić koji je na Instagramu objavio kratku poruku. Pre toga je Simova na svon profilu obajvila i slike izgrebanog Aleksića, i obajsnila zašto je zarila nokte u njega.

Tara optužila ŠA za nasilje i pretnje!

Nakon što je Tara Simov objavila jezive detalje raskida uz tvrdnje da joj je Nenad Aleksić Ša pretio i razvaljivao vrata dok je u ruci imao nož, oglasio se i reper!

Au, šta slušam na  upravo! Noževi, pi*ke materine… Blago rečeno, šok! – napisao je Ša, pa u sledećoj objavi dodao:

Kakva životna greška… Nenade, magarčino! – aludirajući na to da se kaje zbog veze sa Simovom i da mu je to velika greška, piše Kurir.rs.

Marko Đedović otkrio je da je bio u komunikaciji sa bivšom prijateljicom Tarom Simov kada mu je priznala da je izmeđe nje i repere bilo nasilja i fizičkih obračuna, da nije ni ona bila mirna, kao i da se dešavala jurnjava nožem po kući.

Tara je, iznervirana što se priča o njima, objavila nekoliko snimaka gde se čuje kako Ša pokušava da uđe u kupatilo, a u jednom trenutku ga je Tara upitala da li on to nosi nož.

To što nisam p**** da kukam svima po porukama ko što je on to radio i navlačio gnev naroda na mene ne znači da mi je bilo lako u celom ovom odnosu. Proživela sam pakao na zemlji samo što sam htela da nekome pomognem – napisala je Tara, piše Kurir.rs.

Ovo su slike koje hoće da objavi, da ga preduhitrim. Kada muškarac legne na vas i vrišti dok vas stiska za obraze (jer ste se prethodno psovali), šta biste uradili – pravdala je Simova masnice i ogrebotine koje se na slikama vide po reperovom telu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM PRINTSCREEN