Tara Simov i Ša
Svet

March 7, 2022 21:00

By

OTKRIVENO GDE JE TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE!

Rijaliti zvezda Tara Simov je diskvalifikovana zbog nervnih napada, lomljenja “Bele kuće” i tuča, i sada je, kako se navodi, na ulici bez dinara.

Tara Simov

RAJKO RISTIĆ

Tara je i sama rekla da njoj “pare nisu važne” ali, kako “Blic” piše, navodno nema dinara u džepu. Nema stan, nema novac, ni toliko koliko joj je potrebno za hranu.

Čim je izašla, navodno se javila prijatelju, koji je uvek uz nju kada je izbace iz rijalitija, da joj pomogne za osnovne potrebe. Međutim, ovoga puta zbog njenog ponašanja nema svih onih drugarica koje su joj pomagale dok “ne stane na svoje noge”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Kao što je njen bivši dečko Nenad Aleksić Ša već ispričao čim je diskvalifikovana, ona nema od čega da živi.

Jedino što joj je ostalo kao opcija koju uvek ima, jeste da ode u Skoplje kod oca kako bi je on izdržavao. Tara navodno nema, osim rijalitija, trenutno nijedan izvor prihoda, te će biti problem da živi život koji je navikla, a to su izlasci, frizeri, šminka i brza kola.

Inače, Tara je diskvalifikovana iz “Zadruge 5” zbog nedoličnog ponašanja. Ona je na imanju Šimanovima, lomila i razbijala sve što joj je palo pod ruku.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te naveo da će Taru produkcija tužiti i od nje potraživati 50.000 evra, zbog kršenja ugovora.

Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao – rekao je Ša nakon što je pročitao pismo velikog šefa.

Pročitajte: Zadrugarima zbog aljkavosti preti zaraza! Pogledajte u kakvoj prljavštini žive! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE