Star

31 Avgusta, 2021 13:10

Tara Simov NADUVALA Maju Marinković! „G**nojedu kako da budem ljubomorna na tebe!”

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković ja prozvala je bivšu cimerku Taru Simov da je ljubomorna na nju, Tara je odmah odlepila i najstrašnije izvređala Maju preko svog Instagrama. Prepucavanje dve bivše zadrugarke je počelo zbog Mateje Matijevića

Tara Simov NADUVALA Maju Marinković!

Principi g**nojedu, nije kao da znaš šta su. Molim vas nek neko objasni g**nojedu da zadnja osoba na koju bi iko ikada bio ljubomoran – napisala je Tara uz fotografiju Majine izjave.

Tara se tu nije zaustavila, a htela je da dodatno ponizi Marinkoviću, što je ilustrovala videom gde Marinkovićeva liže stakla od naočara kako bi ih obrisala:

Ljubomorna sam na sve. Ako je neko gledao emisiju na konto onoga što sam rekla, jasno je moglo da se vidi zbog čega su moje suze. One nisu niti planirane, niti sam želela da se vide, bile su jače od mene. Nisu bile ni zbog Maje, ni zbog bilo koje ženske osobe, već zbog stvari sa kojima se suočavam i koje me pritiskaju još od Zadruge 3. Žao mi je što su se videle i što daju povoda „xy“ osobama da kreću u napad na mene, daću sve od sebe da se ne ponove ili makar ne vide – obrazložila je Tara.