Svet

19 Septembra, 2021 21:00

Tara Simov optužena za KRAĐU! Isplivali DOKAZI!

Tara Simov je pre nekoliko dana javno apelovala da se pomogne psu Lakiju koga je udario auto. Tim povodom, prikupljan je novac kako bi se psu obezbedila adekvatna nega, a sada je jedna anonimna gospođa iznela tvrdnje koje su sve ostavile bez teksta.

Tara Simov optužena za krađu!

Naime, pomenuta gospođa je na Instagramu objavila sve dokaze i navela da se pas trenutno nalazi kod nje, a takođe tvrdi da je sa Tarom došla u neprijatnu situaciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Poštovani prijatelji i pratioci ovo je Laki koga su mnogi otpisal️i. Lično sam ga preuzela iz VB (nismo ga spasili). Tijana, lično se poznajemo pošto je psa iz Kraljeva dovela kod mene na čuvanje,  pas je odnegovan i udomljen sa moje strane, ime mu je Repić. Tijana je pronašla Taru Simov i krenule su da skupljaju novac za Lakijevo lečenje, novac je išao na Tijanin račun (dinarski deo) ima u albumu koliko je skupljeno (62500). Plaćeni troskovi za Lakija su 25000 din. Ostatak je trebalo Tara da donese ili uplati ali se to nije dogodilo od 25.08. Obećana su i kolica za Lakija ali ni od toga ništa, ja sam kolica platila jer drugačije ne mogu ni da se preuzmu – napisala je žena između istalog i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели www.udomipsa.rs (@blagojevic.l)

Laki nije rijaliti zvezda, nije pas iz Zadruge, ja ne pratim takve emisije i nemam pojma ko je Tara Simov! Juče me zvala, prekidala vezu, snima emisiju, pa je moj broj prosledila nekom Nenadu (naravno bez pitanja) da se donese ostatak novca, a njenu glasovnu poruku možete čuti (veoma fino obraćanje, kulturno) nalazi se u albumu. Nikome neću dozvoliti da dobija aplauze i lajkove i glumi ljubitelja pasa a naročito ne na Lakiju koji je životno ugrožen. Laki ima sve, novac mi ne treba posle ovakvog bezobraznog vulgarnog ponašanja – stoji u opisu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Ovim povodom, oglasila se i Tara koja je putem svog Instagrama poslala jasnu poruku.

Moja namera da pomognem je veća, i oduvek će biti od vaše namere da kanalite ljude i otimate novac! Hvala divnim devojkama koje su se javile i rekle pravu priču. Ja nikad više putera na glavi imam, ali ovo zlo mi nećete prikačiti – napisala je Tara.

FOTO: RAJKO RISTIĆ