Nikolija napala Relju da je vara sa Tarom Simov
Scandal

13 Marta, 2022 18:15

„Ćerka će da nas otera u grob“! Otac Tare Simov očajan zbog njenog ponašanja, na ivici je nerava!

Za razliku u odnosu na ranije godine kada nije hteo ni reč da kaže o Tari dok je bila u rijalitiju, njen otac Goran Simov, inače poznati golman, više nema snage, pa je javno rekao da jedva izdržava sve ovo što mu ćerka priređuje!

– Moja ćerka je pričala da sam imao zdravstvene probleme kada se prošli put takmičila, a rekao sam joj da to nikoga ne treba da zanima. Dušebrižnici uvek slušaju! Tačno je da sam bio anksiozan, imao sam probleme sa spavanjem i bio sam svakodnevno napet. Sve je to bilo zbog Tare, ona je s Nenadom pravila haos, mnogo smo se sekirali i njena majka i ja. Posle je sve to stalo, a sad opet ista priča. Ćerka će da nas otera u grob zbog svog ponašanja! Jednoj devojci njenih godina ne treba da bude normalno ovakvo ponašanje – rekao je  i dodao:

Pročitajte: „Ako je sklon nasilju nad ženama, vuče traume i frustracije“: Psihoterapeut otkriva šta čeka Nenada Aleksića Ša!

View this post on Instagram

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

– Tara je i ranije bila problematična, nije da sam ja sad nešto iznenađen ovim haosom, ali sad je prešla sve granice. Sve ovo je sad transparentno, ipak se snima 24 sata, pa imam uvid u sve što radi. Nemamo na šta da budemo ponosni, samo svakodnevna sekiracija i to je sve – očajan je otac kontroverzne zadrugarke, a ona je i sama javno govorila da njen tata ispašta zbog nje:

– Moj otac je dva puta nedeljno išao zbog mene kod psihijatra. Mnogo se sekirao, bio je depresivan i anksiozan i nije mogao noćima da spava. Svašta mu se motalo po glavi, nije izlazio iz kuće, a ja sam za sve saznala kad sam izašla iz prethodne sezone. Zato sam dugo bila u Makedoniji, morala sam da budem uz njega da se uverim da je dobro – rekla je Tara, a sada, čini se, još više utiče na oca i njegove tegobe budući da u rijalitiju svake druge noći seče vene, histeriše i pravi haos.

View this post on Instagram

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Pročitajte: Miljana Kulić u invalidskim kolicima stigla u BELU kuću! Sa dečkom Nenadom će živeti pred kamerama! (FOTO)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Dragan Gajić