Star

November 3, 2020 19:00

By

Tarin drug UPLAŠEN: „Zbog Čorbe će opet završiti na PSIHIJATRIJI!”

Tara Simov i Milan Janković Čorba iznenada su raskinuli posle samo sedam dana strasne ljubavi. Zbog cele situacije Tara je pala u depresiju, plakala je i histerisala moleći za pomoć psihijatra, a njen drug otkriva da se sve ovo dešava jer nije prebolela Mateju Matijevića koji više ne želi ni da čuje za nju!

Tari su hitno potrebni lekovi?

Kada je ulazila, obećala mi je da će da fura svoj fazon, te da će sama da se bori i da nema zaljubljivanja. Međutim, sve je pogrešno uradila. I to na svoju štetu. Odjednom se zaljubila, pravila je vratolomije ispod pokrivača, a sada je dečka otkačila jer je čula da hoće samo da bude sa njom zbog seksa. Baš ružno. Plače i histeriše, traži psihijatra, lekove za depresiju, ma opet će da se upropasti. Tužno mi je onakvu da je gledam. Ali možda je i bolje što je sada presekla i šutnula ga. Pa njega je i Paula šutnula jer nije htela da spava sa njim. Dečko je mnogo navalentan i naporan – otkriva za STAR Tarin blizak drug koji se mnogo nervira zbog njenog psihičkog stanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓜𝓪𝓽𝓮𝓳𝓪 𝓜𝓪𝓽𝓲𝓳𝓮𝓿𝓲𝓬 (@matijevicmateja_) дана

Ona je emotivno nestabilna, ima porodičnih problema godinama, nema podršku najbližih. Išla je kod psihijatra pre ulaska u Zadrugu i dobila je da pije antidepresive, ali ih je bacila. Smatra da može sama sebi da pomogne. Ali nije tako. Njoj treba neko ko će da je vodi kroz život, ko će da joj pruži pažnju koja joj je falila u detinjstvu, neko ko će da joj pruži ljubav koju nema. Nikako da naleti na takvu osobu, zato je nesrećna i nezadovoljna. Sve što joj se dešava poslednjih godinu dana je zbog prevelike patnje za Matijom Matijevićem, koga nikada nije prebolela. Možda bi bilo najbolje da se posveti muzici ne bi li se izvukla iz svega ovoga – objasnio je Tarin drug za naš tabloid.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR