Star

4 Aprila, 2021 13:00

Tarin otac Goran BESAN! „Zbog Ša će ostati BEZ DINARA“

Ljubavna priča Tare i Ša podelila je javnost, ali i njihove porodice. Tarin otac Goran Simov besni jer ne može da veruje šta sve Tara radi zbog repera!

Tarin otac besan!

Goran je mnogo ljut na Taru zbog svega što radi sa Ša. On smatra da pravi istu grešku kao što je pravila sa Matejom koji je na kraju šutnuo, a ona ostala bez honorara. I sad je ista priča! Zbog Ša je mnogo puta kažnjena mesečnim honorarom, jer on neće da je probudi na vreme. Na kraju će njega da dovuče do finala, a ona će opet kad se saberu sve kazne da izađe em sama, em praznih džepova. Zbog toga je poludeo i mnogo je ljut, samo psuje. A tek što je u vezi sa oženjenim! To ga tek ubija. Jedva čeka da izađe napolje i da prestane da ih bruka. Obaviće ozbiljan razgovor sa njom, ali je striktan da joj novčano neće pomoći jer je sama kriva što gubi tolike honorare, zbog kojih je navodno u rijalitiju – otkrila je za Star Tarina drugarica koja je u kontaktu sa Goranom. Sa druge strane, reperov prijatelj Gastoz kaže da je isto besan na njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official)

Ša je otisao u pizdu materinu, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam celu njegovu porodicu i Ivanu takođe. Mi ne možemo da uđemo u njegovu glavu. Mislim da je moj drug Ša malo otišao u tri pi*ke lepe materine. Smatram da je napravio katastrofalnu grešku – rekao je Gastoz.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ