Star

14 Decembra, 2020 19:00

Tarina majka otkriva: „Zorica Marković je dovodila svoje MLADE MOMKE da im radim horoskop!”

Tara Simov ne govori s majkom Mirom od juna, ali uprkos tome, njena mama hoće da joj donese zimske stvari u rijaliti kada budu primali članove porodice.

„Ljuta sam na Taru što je poverovala tamo nekima!“

Ja sam jako ljuta što je moja Tara poverovala tamo nekima, a ne svojoj rođenoj majci. Pozvala me je u julu kada je izašla iz rijalitija, izvikala se na mene i spustila mi slušalicu. Od tada o njoj čitam samo po novinama. Videla sam je kako je plakala nedavno i kada je rekla da mi zahvaljuje za sve u životu jer sam se lavovski borila za nju. Zbog svega što smo prošle u životu, ja Tari sve opraštam, rekla je za novi broj magazina STAR Mira i osvrnula se na Zoricu Marković s kojom ratuje.

Zoricu sam zvala i poslala poruku da vidim kako je, ali mi se ne javlja. Čitala sam da je bolesna i da ima finansijskih problema. Ispala sam čovek prema njoj, a ona pošto se nije odazvala na moje pozive znači da je kriva. Misli da ću sada nešto da joj kažem i da je kudim zbog svega što je pričala o mojoj Tari. Zorica je neko ko nema obraza kada su pare u pitanju. Dolazila je kod mene i dovodila svoje momke Novopazarce i Tutince da im radim horoskop, a koji su poprilično mlađi od nje, ali ko sam ja da joj sudim. Ne volim njenu dvoličnost i spletkarenje”, kaže Mira za STAR i dodaje da ne bi volela da Zorica opet uđe u rijaliti.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR