svet

July 2, 2014 22:15

By

Tata po treći put: Saša Milošević Mare dobio sina

hello!_256_1_595

Poznati kompozitor zajedno sa suprugom sa nestrpljenjem je isčekivao rođenje deteta i čekanju je konačno došao kraj – dobili su sina

Saša Milošević Mare i njegova supruga, članica grupe Beauty Queens, Ksenija Milošević danas su postali roditelji malenog dečaka. Kako Story.rs ekskluzivno saznaje porođaj je dobro protekao, a dečak je težak 3,75 kg i dugačak 51 cenitmetar.

“Ne verujem da se osećam dobro kao moj sin, ali sve je proteklo kako treba. Mama i on su su super, sve je išlo prirodnim putem. Jedno sjajno iskustvo za sve nas”, sa velikim uzbuđenjem Mare je prokomentarisao porođaj za Story.rs.

“Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu”, rekao je Mare za vreme petog meseca trudnoće svoje supruge.

Poznati par čuvao je svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.

“Vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin”, rekao je Milošević pre nekoliko meseci, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena (13) i Luku (9).

Izvor: Story
Foto: Life Content