Star

5 Avgusta, 2021 18:00

RAT! Posle p*rnića Tea SABOTIRA Sandru!

Sandra Afrika i Tea Tairović su zaratile na krv i nož.

Tea sabotira Sandru Afriku!

Kako Star saznaje, Afrika je posle p*rno-snimka koji se pojavio počela da ismeva Teu kod vlasnika lokala što je brzo došlo i do nje. Od kada je Tea izbacila letnji hit “Hajde” ona radi punom parom, a gazde klubova koje su godinama unazad angažovale Sandru, sada umesto nje zovu Teu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tea Tairović (@tea_tairovic)

PROČITAJTE: Isplivao eksplicitni snimak Tee Tairović? Gori ceo BALKAN!

-Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj p*rnić koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea – kaže za Star izvor blizak Tei i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika)

Radi i Sandra, ali ne kao pre godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo posle pornića, i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njom raščisti šta ima. Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima peva sve pesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da leti perje među njima – zaključio je izvor.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ