Tea Tairović
Svet

25 Avgusta, 2021 17:00

Tea Tairović pobesnela na DEČKA! Nudi joj 1000 EVRA za S*KS!

Nakon što se društvenim mrežama pojavio p*rno-snimak Tee Tairović, pevačica svakodnevno dobija nepristojne ponude. A najveće poniženje doživela je na veselju gde joj je pijani gost nudio 1.000 evra za s*ks.

Tea Tairović pobesnela!

Tea je oduvek bila provokativna i atraktivna, ali postojala je neka granica sa gostima na veseljima koji su uvek znali dokle mogu da idu. Sada je drugačije, nakon tog snimka imala je par neprijatnih situacija. Nedavno joj je na jednom veselju u Nemačkoj prišao pijani gost i ponudio 1.000 evra da provede noć sa njim. Ona se odmah požalila kolegama, kao i domaćinu, koji su udaljili pijanog gosta. Baš se loše osećala, pobesnela je, ali je kao pravi profesionalac odradila nastup. Inače, pitanja te vrste Tea svakodnevno dobija na društvenim mrežama. To što je neko njen intimni snimak pustio u etar da bi joj naudio ne znači da devojka nije moralna, a naročito je užasno pomisliti da spava sa nekim za novac – kaže za Svet izvor blizak pevačici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tea Tairović (@tea_tairovic)

Mogu priznati, sa negativnim komentarima se nosim bolje nego što sam očekivala. Mislila sam da neke stvari nikada neću preživeti, ali sada se ne obazirem jer ono što ne vidim, to kao da ne postoji. Ne čitam negativne poruke ili komentare, čim vidim da sadržaj može da me povredi ili iznervira, to preskočim – objasnila je nedavno Tea.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ