Star

22 Oktobra, 2021 09:00

Tea Tairović potkačila Tijanu Em: „Ona ne može da bude ja, džabe se trudi!”

Tea Tairović žari i pali od kada je izbacila hit „Hajde”, i to toliko da slobodnih termina za nastupe nema do leta. Kako je prošle godine apsolutni hit bio „Žena od Sultana”, Tijana Milentijević je takođe imala dosta zakazanih tezgi, ali od kada se pojavila Tea, Tijanu zovu nešto slabije. Po estradnim krugovima pročulo se kako je Žena od Sultana rekla da je ne čudi što Tea ima toliko nastupa, jer važi za pevačicu koja nema problem da se pojavi oskudno odevena i da meša kukovima pred gostima.

Tea Tairović potkačila Tijanu Em!

Tijana ne vrti zadnjicom kada radi, vrlo je umerena, ume da se obuče provokativno, ali nije napadna, dok je Tea živa vatra, nju više gledaju nego što je slušaju. Tea je čula kako je Tijana rekla da je ne čudi što ova ima toliko nastupa, jer je večito oskudno odevena,  zavodi goste i tako dobija i veliki bakšiš, što njoj ne pada na pamet da radi. Tea se smejala, i kako sama kaže, svesna je da će i mnogo uspešnije koleginice da ljubomorišu na njen uspeh, a kamoli Tijana. ‘Žao mi je što bi volele, a ne mogu da budu kao ja, da može da vrti, vrtela bi i ona, nego ne ume. Imala je hit, nisam ja kriva što ga nije iskoristila!’ Nije Tea nimalo štedela Tijanu, odmah joj je stavila do znanja šta misli – priča za Star izvor blizak Tei i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌼 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🌼 (@tijanamilentijevic.official)

-Imam utisak da su od početka Tijana i Tea rivalke, i da se negde u svemu takmiče. Tea je ipak dosta slobodnija i boli je uvo za sve, dok Tijana gradi imidž fine, smirenije devojke, a realno, publika više voli kad su pevačice vrcavije, i Tea to zna. Ne bi me čudilo da sretne Tijanu i u lice joj kaže šta ima – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ