svet

February 4, 2014 14:04

By

Tek prvi u nizu: Boban Rajović otvorio restoran u Novom Sadu!

DSC_9401 copy
Juče je Novom Sadu pevač Boban Rajović zajedno sa svojim kumom Brankom Kilibardom Kićom otvorio restoran “La Vie”.
Kako nam je rekao, to je tek prvi u nizu restorana koje ima u planu da pokrene u Srbiji, a da će La Vie biti pravi raj za gurmane govori i činjenica da je šef kuhinje čuveni kuvar Petar Gajić, koji se proslavio kao član žirija takmičenja “Prvi kuvar Srbije”.
U njegovim specijalitetima do sada su uživale brojne poznate ličnosti a sinoć su za to dobili priliku Dara Bubamara, Jovan Perišić, Mladen Baron kao i brojne druge ličnosti iz javnog života Srbije.
Uz čaše šampanjca i probranih vina i koktela, kao i slasne zalogaje pripremljene od strane vrhunskog kulinarskog tima na čelu sa Petrom Gajićem, druženje je potrajalo do kasno u noć.
– Presrećan sam! Atmosfera je bila fenomenalna, gosti prezadovoljni, ja prezadovoljan… Priznajem, malo sam bio zabrinut i nervozan, bojao sam se da se šta ne iskomlikuje ali hvala Bogu, sve je prošlo čak i bolje nego što sam se nadao. Jedino za šta sam trenutno zabrinut je to da mi protekli meseci napornog vežbanja i strogih režima ishrane ne odu u vetar jer niko ne može da odoli delicijama Petra Gajića ali potrudiću se, ako ništa da se barem držim samo salata – uz osmeh nam je rekao Boban.

DSC_9331 copy

DSC_9356 copy

DSC_9428 copy

La Vie
Autor: Life Content