Scandal

7 Februar, 2021 12:00

Teodora BEŽI od Anđela! Odbila da bude ŽIRI NA ZADRUGOVIZIJI da ga ne bi srela!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Teodora Džehverović trebalo je da bude član žirija na poslednjoj Zadrugoviziji, ali je odbila da se pojavi samo da bi izbegla bivšeg dečka Anđela Rankovića!

Teodora beži od Anđela!

Naime, Teodoru izluđuje što je često glavna tema u Zadruzi, pa se na sve moguće načine trudi da izbegne bilo kakav kontakt sa zadrugarima!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

Teodori je bilo žao što je odbila da bude član žirija, ali to je jedini način da se distancira od Anđela koji je konstantno pominje. Kao da dečko igra igru preko njenog imena, mada je moguće da je još uvek voli – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

On je i Sanji Stanković s kojom je imao aferu, otvoreno rekao da ga za nju samo veže strast, a da još ni prema jednoj devojci nije osetio jaku emociju kao prema Teodori. Naravno, Sanja je izgorela zbog toga, a Teodora još više jer ne podnosi da je pominju u rijalitiju u bilo kom kontekstu. Ona je i u vezi sa Ninom Čelebićem, verovatno to sve i njemu smeta, pa devojka gleda da izbegne probleme u vezi. Čak je izjavila i da ne gleda Zadrugu kada njena mama Goca ide tamo da proverava higijenu. I sama Goca je rekla da bi možda i ona ušla u rijaliti, ali da ne sme od ćerke koja joj to izričito brani. Valjda su se Teodorine emocije prema Anđelu potpuno ugasile, pa ga izbegava samo zbog Nina, ne znam, ali još tu nisu čista posla – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL