Udaja Teodore Džehverović
šokantno

10 Septembra, 2022 15:00

Umesto da govori o lepim trenucima, Teodora u strahu: Ovo je razlog zašto je uz nju uvek obezbeđenje

Teodora Džehverović – veridba o kojoj mašta pala je u drugi plan…

Teodora Džehverović opet dobija pretnje, a sada je na nastupu umalo dobila i batine. I to od lepšeg pola!

-E, na tim svirkama svašta se dešava. Pre desetak dana skupila se grupa od nekoliko devojaka, od kojih joj je jedna, sve vreme pokazivala srednji prst. Tea je prvo mislila da je to neka fora, pa onda da nije upućeno njoj, da bi ta devojka počela i da joj dobacuje iz publike, da je vređa i proziva. Onda je izrevoltirana, Teodora rekla Drage devojke, evo ovako ne treba da se ponašate, i ponizila je.

Pročitajte: Teodora Džehverović ODBRUSILA hejterima! Svega joj je preko glave!

Teodora Džehverović - veridba

 

Odmah su skočile sve njene drugarice, verovatno pod dejstvom alkohola da je odbrane i krenu na binu da se obračunaju sa pevačicom. Pitanje je da li bi u takvom stanju i uspele da se popnu, ali ih je obezbeđenje odmah obuzdalo. Zato Teodora, zapravo njen menadžer traži da na svakom nastupu stoji obezbeđenje, za svaki slučaj. Ljudima kad se opuste i popiju, kočnice znaju da popuste, a ima ih raznih. Pa da ne bi razmišljala da li će nešto da joj se desi, plate telohranitelje i glava ih ne boli”, kaže izvor.

Teodora nije htela da komentariše ovu neprijatnost, jer kaže, svašta se dešava, ali je zato otkrila da priželjkuje veridbu sa Ninom.

-Već neko vreme smo zajedno, i lagala bih kada bih rekla da ne očekujem da se to desi u neko dogledno vreme. Ali daleko od toga da sam očajna što se još ništa ne dešava. Znajući njega, verujem da razmišlja, mozga i da će se sve to desiti na neki originalan način.

Pročitajte: Teodora progovorila o raskidu sa Ninom: On ima svoj život, ja imam svoj, zašto bismo sad nešto na silu!?

Teodora Džehverović - veridba

Iako se pričalo da su raskinuli kada je on otišao u Brazil zbog angažmana u tamošnjem klubu, njihova veza je opstala, pa sada kada se vratio svi očekuju da ljubav i ozvaniče. Naročito mama Džehva koja je uvek hvalila Nina.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić