Scandal

17 Jula, 2020 09:58

TEODORA ZALJUBLJENA DO UŠIJU! Konačno priznala vezu sa KOŠARKAŠEM!

Već duže vreme se spekuliše da su Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić u vezi, a o njihovoj romansi u javnosti se priča već danima. Pevačica je odlučila da „prekine tišinu“ te je progovorila o svom emotivnom statusu.

NE ŽELI VIŠE DA SE KRIJE!

„Iskreno, danima unazad me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju ptivatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta”, rekla je i dodala:

„Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo. Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovo, a to je najbitnije”, ističe Teodora i nastavlja:

„U njemu vidim prijatelja, a to je ono što sam rekla da sledeći partner pre svega treba da mi bude. Neko ko će razumeti moj posao, pritisak i ko će moći da se nosi sa svim tim stvarima, a to je definitivno Nino”, rekla je Teodora za IDJV TV.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević