svet

14 Maja, 2020 15:00

Teodora Džehverović POKRADENA! Nastao je HAOS!

Teodora Džehverović i njena drugarica i menadžerka Sandra Šaša pokačile su se toliko da trenutno ne razgovaraju, a moguće je i da će prekinuti svaki odnos.

MNOGO TI JE POLA!

– One su bile nerazdvojne godinama, ali kada je Teodora rekla da je procent od 50 odsto koji ova uzima velik i da bi to trebalo da se smanji, Sandra se pobunila. Teodora ima mnogo hitova, spotove sa milionskim pregledima i misli da treba da ima mnogo veći udeo u zaradi – započinje priču za SVET dobro obavešten izvor i nastavlja:

 

View this post on Instagram

Lutka 🥰 #teodoradzehverovic

A post shared by fan acc. (@teodoradzehverovic_fanpage) on

– Teodora snima pesme i spotove, sama ih plaća, peva na nastupima, dok ih menadžerka samo zakazuje. Sandra nije mogla da veruje šta čuje i pitala je Teodoru kako sebi daje za pravo da to i pomisli kada ju je upravo ona probila i od nje napravila zvezdu. Ona ju je gurala u emisije na svim televizijama, zakazivala joj nastupe. Pored toga, posle Zadruge, kada ljudi nisu imali lepo mišljenje o Teodori, potrudila se da taj marketing iz rijalitija iskoristi na najbolji mogući način. Teodora je ipak ostala pri svom stavu da njihovo druženje i to što jedna drugu vole nema nikakve veze sa poslom. Sandra neće da popusti i još traži platu za zadnja dva meseca kad Teodora nije nastupala. Kako sada stvari stoje, one će verovatno prekinuti i druženje i saradnju. Teodoru u tome podržava i majka Gordana, koja zna koliko se njena ćerka muči i trudi da bude ovo što jeste – završava priču za SVET izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Stefan u tajnoj vezi sa pevačicom Gabi Pejčev! Brena ljuta na sina!

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović RAZOTKRIVANJE! Da li znate njeno PRAVO IME?

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović MOLITVA! Jelena mu oprostila i ponovo su ZAJEDNO!

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET