Scandal

October 31, 2020 18:00

By

Teodoru MRZE zbog Saše Kovačevića! “Sale je ISPAO ČOVEK, ti nisi OK! Trebalo je da se UGLEDAŠ na njega!”

Kako SCANDAL! saznaje, Teodoru Džehverović mnogi su uzeli na zub zbog Saše Kovačevića i mnogo je mrze!

Pevačica zbog tog hejta nije dobra sa Saletom!

Pojedinci, navodno, veruju da je Saša namerno uterao Teodori, dok drugi smatraju da se poneo samo vodeći se savešću i poštujući pravila! Ali, bilo kako bilo, to je dovelo do toga da fanovi pevačice čvrsto poveruju kako Sale ima nešto protiv nje i od tada se vodi rat!

Naime, na samom početku opasne pandemije kada se tek pojavila u Srbiji, Teodora i Sale imali su zakazane nastupe, doduše na različitim mestima i ne u isti dan, ali baš u periodu kada se i kod nas pogoršala situacija oko korone! Tada je Saša bez mnogo razmišljanja obavestio svoje pratioce da otkazuje nastup zbog novonastale situacije za razliku od Teodore koja je napisala da ništa ne odlaže.

Nakon toga, kako je situacija s virusom bivala sve gora, mnogi su osuli paljbu po mladoj pevačici: ‘Kako si mogla da misliš samo na nastup?!’, ‘Sale je ispao čovek, ti nisi OK!’, ‘Ugledaj se malo na njega, uči se kako se ponašaju zvezde!’, samo su neki od komentara koje je Teodora dobila. Zbog svega toga, kako se šuška, ona, navodno, nije dobra sa Saletom, ali kako se tim povodom ni jedno, ni drugo nisu oglašavali, moguće je da su posredi samo zli jezici.

Podsećanja radi, Tepodoru su mnogi javno kritikovali zbog nastupa u doba pandemije, pa se ona u više navrata pravdala u emisijama da je poštovala propisane mere, te da ih nije prekršila, ali nije mnogo umirila one koji smatraju da nije odgovorna.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!