Svet

July 15, 2022 23:00

By

Pomogla sam Suzani da dobije starateljstvo nad sinom… Ljilju Jevremović izdale kolege sa estrade

Testopisac Ljiljana Jevremović razočarana u kolege sa estrade 

Testopisac Ljiljana Jevremović otkriva detalje odnosa s kolegama

Iako je ranije važila za jednu od najplodnijih autorki, tekstopisac Ljiljana Jevremović danas zarađuje za život radeći u poslastičarnici. Kako ističe, nijedan posao joj ne pada teško. Ona je godinama sarađivala sa najvećim imenima muzičke scene, nekima je i privatno pomogla, uprkos tome što joj se dobro nije uvek dobrim vratilo. Naprotiv!

Pročitajte: Ljiljana Jevremović o Kebinim tvrdnjama da je otac njene ćerke Rodja Raičević

– Skoro nijedan pevač nije hteo od mene da traži pesmu jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao naš sudski proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet-šest godina. Bitni ljudi iz ‘Granda’ nisu želeli da sarađuju sa mnom – kaže Ljiljana i dodaje da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojevremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom, a ona je zauzvrat od „Granda” dobila svojevrsnu blokadu.

Pročitajte: Ljiljana Jevremović – Moja i Kebina ćerka NEĆE OČEVU PRLJAVU SLAVU I BOGATSTVO

Suzana Jovanovic

Foto: Rajko Ristić

– Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od Granda doživela razočaranje.

Pročitajte: Ljiljana Jevremović – Keba je zaljubljen u mene, zato me pljuje jer hoće da mi otera sve udvarače

Zorica Brunclik u suzama

Ata images

Uprkos tome, Ljilja kaže da postoji nekolicina pevača koji joj nikada nisu okrenuli leđa.

– Zorica Brunclik me je među prvima podržala kada se saznalo da imam dete sa Kebom, čak je poslala i zlato mojoj Ini za prvi rođendan. Verovala mi je da se to dogodilo iz ljubavi. Ona ima masku iza koje je mnogo osetljiva i ranjiva. Sa Slađom Delibašić sedela sam u školskoj klupi u šestom razredu i jedino je ona imala petlju da me javno podrži kada su me Keba i njegovi saradnici pljuvali – ispričala je Jevremovićeva.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Instagram Screenshot / Rajko Ristić